Mitsubishi Electric Corporation plně získává ICONICS UK

ICONICS, Inc., společnost Mitsubishi Electric Corporation a lídr v oblasti softwaru pro průmyslovou automatizaci, zcela získává ICONICS UK, čímž posiluje své vedoucí postavení na trhu a nabídku SaaS pro automatizaci továren a inteligentní budovy.

Press Release | Published: 02.06.2023

Dudley, West Midlands – 2. červen, 2023 – ICONICS Inc., společnost skupiny Mitsubishi Electric Corporation a lídr v oblasti softwaru pro průmyslovou automatizaci, zcela získává ICONICS UK – jednu z prvních nezávislých regionálních kanceláří, kterou ICONICS Inc., založila v roce 1991.

ICONICS UK poskytuje vývoj softwaru, dodávky řešení a služby technické podpory pro Spojené království a Irsko. Akvizice rozšíří globální nabídku softwaru jako služby (SaaS) společnosti ICONICS pro chytré budovy, stejně jako její vedoucí tým a inženýrské schopnosti v Evropě i mimo ni. Každodenní provoz ICONICS UK bude pokračovat beze změn a akvizice je účinná od 2. června 2023.

Ted Hill, prezident a generální ředitel společnosti ICONICS, Inc. řekl:

Jsme potěšení, že můžeme dokončit tuto dohodu a plně integrovat britský tým a jejich cloudovou platformu IBSS do skupiny ICONICS a Mitsubishi Electric Factory Automation Systems Group. Během posledních tří desetiletí byla ICONICS UK důležitou součástí naší globální distribuční sítě a sloužila jako strategický partner a vizionář řešení. Jsem velmi nadšený, že mohu přivítat jejich talentovaný tým v ekosystému, protože se společně snažíme dosáhnout ještě větších milníků.

Clive Walton, zakladatel a výkonný ředitel ICONICS UK řekl:

Naše cesta k tomuto bodu byla neuvěřitelně obohacující, ale nyní máme za našimi lidmi a řešeními plnou váhu Mitsubishi Electric Corporation. Nemohu být šťastnější z příležitosti růstu, kterou přináší našim zaměstnancům ve Spojeném království, partnerům a co je nejdůležitější, našim váženým zákazníkům. Jako firma jsme se toho hodně naučili, pokud jde o vytváření a nasazování cloudových aplikací SaaS, a těšíme se, že se o naše zkušenosti podělíme se širší skupinou.

O IBSS – platformě ICONICS

ICONICS Intelligent Buildings Software Stack (IBSS) je špičková cloudová platforma založená na Azure pro inteligentní budovy, která modeluje vztahy mezi lidmi, místy a zařízeními. Vysoce rozšiřitelná platforma SaaS může být konfigurována tak, aby vyhovovala různým potřebám nájemníků i digitálním pracovištím pro chytré kanceláře, až po iniciativy pro optimalizaci nemovitostí a udržitelnost pro pronajímatele a vlastníky nemovitostí.

Zatímco IBSS je již k dispozici na několika mezinárodních trzích a zaznamenala obrovský úspěch prostřednictvím rostoucího prodejního kanálu partnerů, tato akvizice slibuje urychlení vývoje platformy, podpory a celkové správy produktů.

Pro bližší informace, kontaktujte:
marketing@iconics-uk.com
+44 (0)1384 246700

ICONICS

ICONICS, koncernová společnost Mitsubishi Electric Corporation se sídlem ve Foxborough, Massachutsetts USA, je globálním vývojářem softwaru pro vizualizaci, HMI, SCADA a energetická řešení. S instalacemi běžícími ve více než 100 zemích po celém světě a ve více než 70 % společností z globálních 500 je software ICONICS doporučován pro automatizaci, monitorování a optimalizaci nejdůležitějších aktiv zákazníků. ICONICS nabízí konkurenční softwarové produkty pro různé obchodní sektory, jako je výroba, průmysl a automatizace budova. Dále disponuje vyspělou technologií a pozoruhodnými špičkovými znalostmi v oboru vývoje průmyslového softwaru. ICONICS je sedminásobným vítězem ceny Microsoft Partner of the Year a jedenáctkrát byla oceněna cenou Microsoft Partner of the Year.

iconics.com

© 2023 ICONICS, Inc. All rights reserved. Specifications are subject to change without notice. AnalytiX and its respective modules are registered trademarks of ICONICS, Inc. GENESIS64, GENESIS32, Hyper Historian, IoTWorX, KPIWorX, MobileHMI, WebHMI, CFSWorX, and their respective modules, OPC-to-the-Core, Make the Invisible Visible, and ICONICS company logo, are trademarks of ICONICS, Inc. Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.